Subtitrate in limba romana.

Despre blog

Salut,bine ati venit pe blogul www.filme-indiene-on-line.blogspot.ro.

Ce fac eu pe acest blog? - Colectionez filme indiene pentru fanii acestui gen.
In prezent lucrez la un proiect in care doresc  sa colectionez pe acest blog cele mai multe filme indiene .

Filmele sunt colectionate de pe serverele unde sunt upload-ate cum ar fi youtube.com ,ok.ru ,openload.co ,vk.com ,netu.tv ,vidlox.tv si altele.

Majoritatea descrierilor si informatiilor despre aceste filme sunt colectionate si copiate de pe site-urile cinemarx.ro si imdb.com.

Acest lucru este probabil catusi de putin ilegal, si din acest motiv cateodata anumite filme ar putea fi eliminate de pe serverele mentionate mai sus. Totusi ma straduiesc si caut alta metoda pentru a posta acest film cat mai curand posibil. De aceea in cazul in care se intampla acest lucru rugamintea mea este sa raportati acest film pe pagina Reclama un film si sa reveniti pentru a primi un raspuns.

Anumite filme fiind foarte vechi s-ar putea calitatea video sau audio sa fie slaba. Nu prea am ce face in privinta acestui lucru deoarece este foarte greu sa gasesc filme vechi la o calitate buna.

De asemenea pentru a intretine acest blog si pentru a-mi stimula munca, detin contracte cu firme de publicitate unde, reclamele sunt afisate aici. Stiu ca uneori acestea sunt enervante, dar fara ele nu se poate intretine blogul. Totusi am gasit o modalitate de a renunta cel putin la cele pop-up. Daca apar reclame de acest fel sunt din partea serverelor unde sunt incarcate aceste filme.

Foarte util este sa vizitati pagina Instructiuni pentru a citi cum puteti viziona filmele in cazul in care aveti probleme tehnice.

Va multumesc ca ati ales sa vizionati filmele preferate pe blogul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

loading...